Autopikweb - Service Auto Bucuresti un service deschis pe perioada starii de urgenta


Service-ul noastra este deschis in pe toata perioada Starii de Urgenta ( atat timp cat legea nu va prevede alt ceva ).
Diagnoza auto computerizata pentru orice tip de autoturism si autoutilitara. Diagnoza Auto Bucuresti, pret de la 100 lei. Programari: 0724292693.
DIAGNOZA AUTO, MECANICA AUTO si SERVICE AUTO BUCURESTI si Ilfov. Diagnoza auto la service-ul nostru – diferenta dintre o vacanta linistita si un fiasco total! Autoturismul dvs. nu functioneaza asa cum trebuie? Veniti la noi pentru o diagnoza completa care aduce linistea cotidianului.Asiguram reparatii autoturisme si autoutilitare in regim de urgenta.  Masina dvs. nu mai porneste? Nicio problema, o aducem pe platforma pina la service-ul nostru!
Pentru  prevenii potentiale infectari, echipa noastra pune le dispozitie serviciul de ridicare masina de la domiciuliu clientului.Nu iesiti din casa, venim noi sa luăm mașina ( Bucuresti-Ilfov) cu autoplatforma.data ajunsa la noi, mașinii dvs i se vor rezolva toate problemele,apoi componentele atinse de personalul nostru( manere uși, volan, schimbator etc) vor fi dezinfectate ,după toate acestea, mașina dvs,tot pe autoplatforma va va fi returnată!

link: service auto Bucuresti


0768838839                0724292693         oferta@autopikweb.ro